Yinyoga på Wasa Wellness 2.9-7.10.2021

Yinyoga är en lugn yogaform som passar de flesta och där man sitter eller ligger i alla positioner under några minuter. Yinyogan hjälper kroppens fascia ( bindväv) att bli mjukare och mer flexibel så att vår rörlighet blir bättre.  Gruppen passar såväl nybörjare som längre hunna och upplägget anpassas efter deltagarna. Man bör ha med sig eget liggunderlag, två mindre kuddar eller små bolster samt en filt som behövs under vilostunden på slutet. Yinyogan kan ha en lätt kylande effekt så klä dig gärna lite varmare, t.ex. yllesockor och långärmad blus. Kursen kostar 10 euro och hålls på torsdagar kl. 10-11:15 under tiden 2.9-7.10 ( paus 15:9) Anmälningar senast torsdag 26.8 till malin.knip@soaf.fi eller tel. 050-409 9977. Begränsat antal platser.

 

About the author

Om oss

Vi är en svenskspråkig förening som finns till för att stöda anhöriga till personer som lider av psykisk ohälsa. Vi jobbar också för att främja den mentala hälsan, och minska på stigman kring psykisk ohälsa i samhället.