Yinyoga på Wasa Wellness 11.2-15.4

OBS! Yinyogan är inhiberad tills vidare p.g.a. covid-19. När det är möjligt att börja så blir det torsdagar kl. 19-20:15 på Wasa Wellness

Yinyoga är en lugn yogaform som passar de flesta och där man sitter eller ligger i alla positioner under några minuter. Yinyogan hjälper kroppens fascia ( bindväv) att bli mjukare och mer flexibel så att vår rörlighet blir bättre. Vi kommer även att integrera tankesätt från ACT ( Acceptance and Commitment therapy) som t.ex. mindfulness, acceptans och att få distans till sina egna tankar. Gruppen passar såväl nybörjare som längre hunna och upplägget anpassas efter deltagarna. Man bör ha med sig eget liggunderlag, två mindre kuddar eller små bolster samt en filt som behövs under vilostunden på slutet. Yinyogan kan ha en lätt kylande effekt så klä dig gärna lite varmare, t.ex. yllesockor och långärmad blus. Kursen kostar 10 euro. Anmälningar senast torsdag 4.2 till malin.knip@soaf.fi eller tel. 050-409 9977. Begränsat antal platser.

About the author

Om oss

Vi är en svenskspråkig förening som finns till för att stöda anhöriga till personer som lider av psykisk ohälsa. Vi jobbar också för att främja den mentala hälsan, och minska på stigman kring psykisk ohälsa i samhället.