Måndag 22.3 kl. 18:30-20:00 föreläsning om stress, stresshantering och sömn i Kristinestad.

Måndag 22.3 kl. 18:30-20:00 föreläser Johnny Granholm ( sömnskolans grundare, friskvårdskonsult och yogalärare) om stress, stresshantering och sömn i kulturhuset DUX Sjögatan 21 Kristinestad.

 Vill du lära dig mera om stress, stresshantering och sömn? Under kvällen pratar vi bland annat om vad som händer i hjärnan och kroppen vid stress, vad det är som skapar stress, varför vi reagerar så olika på stress och hur vi skall orka med vardagen i en föränderlig värld.                                                                                                                            

Vi går också igenom de övningar för att minska stress som Johnny sedan 2010 lärt ut till tusentals personer. Johnny har också hjälpt både långdistanslöparen Camilla Richardsson och trestegshopparen Emma Pullola att sova bättre. Vi går också igenom vad som händer i kroppen när vi sover, vad som händer i kroppen om vi inte sover, hur mycket vi behöver sova och vi går förstås igenom tips på hur vi kan förbättra sömnkvaliteten. Anmälningar till Kristinestads vuxeninstitut. Föreläsningen är ett samarbete mellan Söaf, FinFami Österbotten, psykosociala föreningen Primula samt Kristinestads medborgarinstitut.

About the author

Om oss

Vi är en svenskspråkig förening som finns till för att stöda anhöriga till personer som lider av psykisk ohälsa. Vi jobbar också för att främja den mentala hälsan, och minska på stigman kring psykisk ohälsa i samhället.