Har du drömt om att komma igång med löpning??

Har du drömt om att komma igång med löpning? Nu har du chansen att börja träna tillsammans i grupp.

Träningen passar dig som är nybörjare eller som haft ett långt uppehåll och vill komma igång igen. Fokus ligger på att få ett ökat välbefinnande och sociala kontakter genom löpningen och inte på tempo, distans och resultat. Vi kommer att börja med promenader innehållande korta inslag av löpning som utökas vartefter enligt gruppens nivå. Träningen börjar fredag 12.3 kl. 10-11 och håller på fram till sommaren. Mötesplats är innergården vid Wasa Wellness Långviksgatan 13 i Vasa.

Pulshöjande fysisk aktivitet har enligt forskningen visat sig vara ett av de allra bästa sätten att stärka hjärnans funktioner med. Den stabiliserar och optimerar nivåerna av signalsubstanser och hormoner i vår hjärna samt medverkar till att vissa områden i hjärnan förstoras och därigenom förbättrar dess funktionsförmåga. Förfrågningar och anmälningar senast 9.3 till malin.knip@soaf.fi eller 050-409 9977

About the author

Om oss

Vi är en svenskspråkig förening som finns till för att stöda anhöriga till personer som lider av psykisk ohälsa. Vi jobbar också för att främja den mentala hälsan, och minska på stigman kring psykisk ohälsa i samhället.