Följ med oss ut och utforska bygdens vandringsleder under vårvintern och våren

Följ med oss ut och utforska bygdens vandringsleder under vårvintern och våren.

Vi träffas en gång i månaden på tisdag kvällar; följande datum:  

16.3 kl. 17,   13.4 kl. 18,    11.5 kl. 18,    8.6  kl.18                                                                                                     

Ta gärna med dig mellanmål som kan intas under någon paus. Vandringarna planeras utgående från deltagarnas önskemål. Att vandra i naturen har visat sig ge stora effekter på välbefinnandet, den fysiska aktiviteten kombinerat med frisk luft får oss att må bra. Detta är också ett lämpligt sätt att träffas på under rådande pandemi och fyller även en social funktion. Anm. till malin.knip@soaf.fi eller 050-409 9977 senast fredagen veckan innan planerad vandring.

About the author

Om oss

Vi är en svenskspråkig förening som finns till för att stöda anhöriga till personer som lider av psykisk ohälsa. Vi jobbar också för att främja den mentala hälsan, och minska på stigman kring psykisk ohälsa i samhället.