Webbinarium 18.11 kl. 18.00 “Hur odlar vi välbefinnande och navigerar förändring”

Default sample caption text

Webbinarium onsdag 17.11 med Katarina Blom "Hur odlar vi välbefinnande och navigerar förändring?"

Förändringstider gör oss naturligt mer stressade och oroliga, hjärnan tycker inte om när den inte vet hur saker och ting kommer att utvecklas.
I det här webbinariet berättar Katarina om varför oro och osäkerhet triggar hjärnan, och vad vi kan göra för att tillsammans odla lugn, glädje och kreativitet trots tider av förändring.
Under seminariet fokuserar vi på hur vi kan stärka både oss själva och varandra och deltagaren får med sig konkreta verktyg för hur de kan skapa en positiv förändring.
Anmäl dig via länken https://bit.ly/33x7ZMY senast på mån den 16.11. Deltagarlänken skickas ut till de anmälda dagen innan webbinariet.
För mer information, se https://bit.ly/2HGKeJL.
Katarina Blom brinner för att avliva myter och rykten om vad som gör oss lyckliga, och visar istället på ett underhållande och interaktivt sätt vad vetenskap och forskning har att lära oss om mänskligt
välbefinnande.
 Webbinariet är ett samarbete mellan flera Österbottniska föreningar.
About the author

Om oss

Vi är en svenskspråkig förening som finns till för att stöda anhöriga till personer som lider av psykisk ohälsa. Vi jobbar också för att främja den mentala hälsan, och minska på stigman kring psykisk ohälsa i samhället.