Temakväll om vår hjärna torsdag 19.11 i Vasa

Default sample caption text

Temakväll om vår hjärna torsdag 19.11 kl. 17.30-20.00.

Temakväll om vår hjärna torsdag 19.11 kl. 17:30-20:00 på Bangatan 7 i Ombrelos utrymmen i Vasa där sjukskötare och neuroterapeut Emma Ala-Ranta har sin mottagning. Kvällen börjar kl. 17:30 med en föreläsning av Malin Knip; att finna ro i rörelse – hur vi genom fysisk aktivitet kan stärka vår hjärnas funktioner samt vårt psykiska välbefinnande. Efter föreläsningen informerar Emma om neurofeedback samt om avslappningsmadrassen Neurosonic som har visat sig ge goda effekter vid stress och sömnproblem. Hon har även tyngdtäcken och tyngddynor som hon förevisar. Temakvällen ordnas som ett samarbete mellan Söaf och Emma Ala-Ranta. Anmälningar senast onsdag 11.11 till malin.knip@soaf.fi eller 050-409 9977

About the author

Om oss

Vi är en svenskspråkig förening som finns till för att stöda anhöriga till personer som lider av psykisk ohälsa. Vi jobbar också för att främja den mentala hälsan, och minska på stigman kring psykisk ohälsa i samhället.